Connexion

Inkoop en Logistiek Administrateur

Dordrecht
Nieuw

Functie omschrijving

Administratie/Systeem registratie

• De Inkoop- en Logistiek Administrateur zorgt voor het verwerken van logistieke transacties in het ERP systeem met de juiste instellingen.
• Tevens zorgt de Inkoop- en Logistiek Administrateur voor de aanmaak van inkoop artikelen in het ERP systeem met de juiste instellingen.

Leveranciersselectie
• De Inkoop- en Logistiek Administrateur is ondersteunend aan de (Senior) Strategic Buyer in het zoeken en selecteren van potentiële leveranciers, waarbij die leverancier voldoet aan de van toepassing zijnde bedrijfsregels op het gebied van o.a. leverancierskwaliteit, -integriteit (“suppliers code of conduct”), - inkoopvoorwaarden en waarbij die leverancier de goederen en/of diensten kan leveren met de gevraagde prijs- kwaliteitsverhouding.
• De Inkoop- en Logistiek Administrateur begeleidt, verzorgt en koopt het transport voor goederen in met de daarbij behorende in- en exportdocumenten.
• Tevens houdt de Inkoop- en Logistiek Administrateur binnen gestelde autorisatiekaders gesprekken, onderhandelt met en maakt prijsafspraken met leveranciers, waarbij de inkoopvoorwaarden van MTU Benelux worden gerespecteerd.
• De Inkoop- en Logistiek Administrateur houdt soms leveranciersaudits in het kader van leverancierskwaliteit onder supervisie van de Quality & Process Manager.

Inkopen
• De Inkoop- en Logistiek Administrateur maakt besteladviezen aan uit het geautomatiseerde systeem en beoordeelt de juistheid ervan. De Inkoop- en Logistiek Administrateur maakt losse inkooporders op verzoek van interne klanten en controleert de inkoopprijs in het systeem waarbij ingeval van een prijswijziging inkoopprijzen dienen te worden aangepast. Tevens wordt de levertijd bewaakt.

Functie eisen

Opleiding
- Afgeronde MBO4-opleiding in de richting van Inkoop/Logistiek of vergelijkbaar aangevuld met cursussen en/of trainingen met een gemiddelde studielast van 4 jaar.

Ervaringskennis
- Minimaal 3-5 jaar werkervaring bij voorkeur in de richting van logistiek en Inkoop
- Engels en Nederlands (m/s) - de bedrijfsregels, kwaliteits-, milieu- en veiligheidsvoorschriften binnen de organisatie - commerciële technieken, inkoop- en logistieke kennis - juridische aspecten van het maken van afspraken, afsluiten van overeenkomsten

Bedrijfsprofiel

WANTED is sinds 1981 gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch kader personeel voor projecten in binnen- en buitenland. Onze visie is dat kwaliteit voorop staat, daarom kijken we verder dan slechts het cv. De organisatiecultuur en de persoonlijkheid laten we net als de wensen van de klant en kandidaat zo veel mogelijk op elkaar aansluiten.

Opdrachtgever

Een toonaangevende wereldwijde producent van grote diesel- en gasmotoren en complete aandrijfsystemen. De corebusiness is het leveren van diesel- en gasmotoren in diverse branches en het onderhouden daarvan.

Arbeidsvoorwaarden

Notk

Sollicitatie informatie

Om te solliciteren of voor meer informatie kun je contact opnemen met Robin Plaggenburg via robin@teamwanted.nl
Inkoop en Logistiek Administrateur
Nieuw item
WANTED utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer